Recerca de feina amb el mòbil.

 

 

Objectius:

-Optimitzar el temps i millorar els resultats en la recerca de feina gràcies a la sincronització de dispositius i les eines de google que ens permeten agilitzar els procés.
-Gestionar l’espai d’emmagatzematge del dispositiu mòbil, conèixer les possibilitats del nostre dispositiu, saber descarregar aplicacions per la ercerca de feina, crear còpies dels arxius al núvol i transferir arxius del mòbil a altres dispositius.

Metodologia:

En tots dos formats, la metodologia és activa i l’aprenentatge es fomenta en l’ús pràctic de les possibilitats del dispositiu mòbil de cada usuària, enfocat a la recerca
de feina. Metodologia cooperativa i participativa, estructurada en una exposició magistral per la presentació del contingut a treballar i la part pràctica on l’alumnat es fa autònom del seu propi aprenentatge. La docent és una orientadora en el procés ensenyament i aprenentatge amb l’objectiu que l’alumnat sigui capaç d’utilitzar
òptimament el seu dispositiu mòbil. Espais de reflexió grupals per crear possibles sinergies, compartir l’aprenentatge adquirit i dubtes.

Contingut sessió presencial:

Sessió 1, 18 de Maig:

  • Coneixes el teu mòbil? Personalitza’l, la memòria, descarregar aplicacions,
    netejar dades i arxius – (3 h)

Sessió 2, 19 de Maig:

  • Sincronitza els teus dispositius amb les eines de google i trasllada els teus
    arxius al núvol. Preguntes obertes. – (3 h)

Inscripcions obertes aquí.

Taller a càrrec de Marta Sánchez.

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Taller
Data
Dijous, 18-5-23
Divendres, 19-5-23
Hora
09:30 - 12:30
Preu
Gratuït
Adreça
Biblioteca Municipal Font i Daniel, C/ Clòsens, 65

Deixa un comentari