Quasi òpera. Un espectacle de la companyia Il·luminati

QUASI ÒPERA, de la Companyia Il·luminati, un recorregut a través de l’humor per les peces més conegudes del repertori operístic, musical, cançó Napolitana i altres de la corda del Tenor. Una coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia ‘Il·luminati’.

Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dona en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Quasi Opera intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d’obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.

Venta d’entrades a la secrateria del Centre d’Arenys de Munt o al web www.centrearanysdemunt.cat
Preus: no soci/s +30 anys 15 € – soci/a +30 anys 10 € – no soci/a -30 anys 9 € – soci/a +30 anys 6 €

Informació

Població
Arenys de Munt
Activitat
Espectacle Música
Data
Diumenge, 20-3-22
Hora
18
Preu
De 6 a 30 €
Adreça
Centre Moral. Rambla Francesc Macià, 57

Deixa un comentari