Dins del XXVIIIè Cicle de Concerts, Rosa Sabater. Amb Quartet Cosmos.

Obres de Schubert, Ligeti i Beethoven.

El Cosmos Quartet neix el 2014 de l’amistat i complicitat de quatre joves músics. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles de París, Ginebra, Colònia, Sttutgart, Basilea i Berlín.

Han rebut classes i consells de professors com Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, Oliver Wille, Jonathan Brown, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski, Patrick Judt i el Quartetto di Cremona entre d’altres.

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant guanyador del Primer premi del Concurs Irene Steels-Wilsing Foundation a Heidelberg 2018 i del Primer premi del 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra. En 2016 van ser semifinalistes en l’especialitat de quartet de corda del prestigiós “Concurs de Genève” celebrat a la ciutat de Ginebra. També han rebut el tercer premi al concurs “Carl Nielsen International Chamber Music Competition” de Copenhaguen, el primer premi del “Concurs Internacional de Música de Cambra” de Castella i Lleó, el primer premi al “Concurs Internacional de música de cambra Mirabent i Magrans” de Sitges, i el premi “Kammermusik Preis 2014” del “ISA Festival” , així com el premi “Artis Quartet” a la millor interpretació de quartet de corda també durant el “ISA 2014”.

El grup ha estat convidat a participar al Festival Emergents 2018 a l’Auditori de Barcelona, ​​la Quinzena Musical de Sant Sebastià, la Schubertíada de Vilabertran, el Theatre d’Orleans, el “Festival de la Fundació Monteleón” a Lleó, el “East Neuk Festival “a Escòcia, en la” Académie Musicale de Villecroze “a França, al festival d’estiu de Santa Cristina d’Aro, el Festival d’estiu de Viladrau, el festival “Cambraqués” de Cadaqués, el “Auditori Miguel Delibes” de Valladolid, la “Fundació Joan March” de Madrid i la sala “ORF Kulturhaus” de Viena.

Durant la temporada 2016-2017 el Cosmos Quartet ha estat un dels grups seleccionats per a formar part de la xarxa de “Joventuts Musicals de Catalunya”, tenint l’oportunitat de donar-se a conèixer i tocar per tot el territori català.

Actualment el Cosmos Quartet és membre de l’European Chamber Music Academy “ECMA” dirigit pels tutors Hatto Beyerle i Johanes Meissl. Així mateix, està cursant un Màster a la Universitat de Hannover amb el professor Oliver Wille.

Entre els seus pròxims projectes hi ha les actuacions durant la temporada 2018-2019 en el cicle Ibercamera a l’Auditori de Girona i al Streichquartettfest de 2019 a Heidelberg així com el seu debut en el mític Wigmore Hall de Londres.

El quartet té la seu a la ciutat de Barcelona i toca amb quatre instruments construïts exprofés pel prestigiós luthier barceloní David Bagué.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
Dissabte, 6-7-19
Hora
19:30
Preu
10 € a guixeta / 8 € anticipada fins al 5 de juliol (Llibreria Índex) Abonament: 20 €
Adreça
Can Bisa. C/ de Monserrat, 8

Deixa un comentari