Presentació de Som de Montgat

Presentarem la llista oficial dels 17 primers candidats de la llista i suplents del grup polític Som de Montgat.

Son un grup de montgatines i montgatins de totes les edats i barris del poble ens hem reunit per formar una candidatura per les pròximes eleccions municipals del 26 de maig del 2019.
Ens preocupa el creixement sense mesura i la falta d’una adequada planificació a tot Montgat, considerem que aquests motius perjudiquen notablement la tranquil•litat, identitat i qualitat de vida de la nostra gent. Per aquesta circumstància, volem portar a terme un desenvolupament controlat i sostenible, que tingui un projecte de futur i garanteixi els equipaments públics necessaris i la millora de les condicions de vida de tothom. Les persones i l’espai públic som el centre d’aquest projecte.

Perquè hi ha una altra manera de gestionar el municipi; amb una gestió més transparent, eficient, participativa i propera a la ciutadania.
Som de Montgat no és una candidatura més sinó radicalment diferent, les diferències són força importants. Perquè no som un partit polític que ens diguin què hem de fer o deixar de fer. Per això, ens presentem com un partit polític plural i transversal, d’àmbit local, on totes les persones són iguals i les decisions es prenen en assemblea.

 

Informació

Població
Montgat
Activitat
Presentació
Data
Dimarts, 7-5-19
Hora
19:00
Adreça
Sala Pau Casals. Rnda. Països Catalans

Deixa un comentari