Premis literaris Ciutat de Badalona 2019.

L’Espai Betúlia acollirà, els propers dies 10 i 12 de desembre, la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris Ciutat de Badalona 2019.

Dimarts 10

  • El bosc de Bambú, de Jesús Giron Araque. Guanyador del 19è Premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch. Presentarà M. Roser Algué Vendrells.
  • Aquestes meves veus, d’Àngels Aymar i Ragolta. Guanyador del 12è Premi de Teatre Breu Andreu Solsona. Presentarà Jordi Coca.

En el transcurs de l’acte la regidora de Cultura, Helena Bayo, i Jaume Arqué com a representant de l’Associació Amics del Teatre Zorrilla, diran unes paraules.

Dijous 12

  • Zoòtrop, de Lluís Gea Martínez. Guanyador del 28è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa i 32è Premi Països Catalans Solstici d’Estiu. Presentarà Marc Estuch Vivan.
  • Tot plegat sembla una broma, d’Anna Vila Roca. Guanyador del 21è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil. Presentarà Jaume Centelles.

En el transcurs de l’acte, Evencio de los Aires Roé, assessor de l’Àrea de Cultura, i Josep Maria Llagostera en representació de l’Associació Festa Nacional dels Països Catalans, diran unes paraules.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Presentació
Data
Dimarts, 10-12-19
Dijous, 12-12-19
Hora
19:00
Adreça
Espai Betúlia. C/ d'Enric Borràs, 43-47

Deixa un comentari