PopStar, By Brian Cross LGTBI Edition.

 

Brian Cross.

Guardonat amb el Best International Spanish DJ per la revista especialitzada Deejay Magazine Spain, el discjòquei i productor musical Brian Cross farà sonar la millor música electrònica actual i convertirà el turó d’en Caritg en una discoteca!

 

Javi Reina.

Amb més de disset anys a les pistes de ball i amb actuacions als millors clubs i festivals nacionals i internacionals, el discjòquei i productor musical Javi Reina ens oferirà dues sessions explosives i divertides per ballar al ritme de tots els derivats del house (electro, progressive…).

 

Marta Sánchez.

Des de que va formar part del grup Olé Olé, la carrera musical de Marta Sánchez ha estat imparable. Després de més de 30 anys als escenaris i amb cançons que han estat grans èxits com Desesperada, Arena y sol o Moja mi corazón, aquesta estrella del pop arriba a Badalona per primera vegada disposada a fer-nos vibrar amb la seva música.

 

Famous.

De ben petit ja cantava gòspel i l’any 2018 va ser el guanyador del concurs Operación Triunfo. Prepareu-vos per fruir de tota l’energia d’aquest cantant d’origen africà que us oferirà soul, pop…

 

Ruth Lorenzo.

Ha viscut als Estats Units i a Londres, on ha adquirit les seves arrels musicals i ha forjat la seva carrera com a compositora i artista solista. Amb un potent directe, ens presenta Loveaholic el seu últim treball discogràfic.

 

Oriol Torres.

L’artista visual i videojòquei Oriol Torres omplirà d’imatges i de llum la plaça del Centenari. Les seves sessions visuals a festivals d’arreu del món garanteixen una immersió total en tots els espectacles.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Música Concerts Festes
Data
Divendres, 17-5-19
Hora
20:00
Adreça
Plaça del Centenari. Av. Salvador Espriu, 1

Deixa un comentari