Imperial State Electric la banda de Nick Royale és una font inesgotable de ritme i melodies i alegria a la sueca. Han aconseguit ser un dels actuals referents del Rock n Roll europeu a força de no parar de girar des del dia 1. Serà la seva única data a … Porteu taps!

Eddie & The hot rods en la seva gira de comiat, la banda ens ha acceptat venir a regalar-nos un últim ball. La veterana banda de Londres, pionera en això que ens encanta nomenar Punkrock, ha decidit penjar les botes, però no sense passar per l’Estraperlo un últim cop.

Nuevo catecismos Católico les bèsties de Donosti tornen a trepitjar Catalunya per a un únic concert, i feia ja molts i molts i molts anys que no venien a visitar … Ja pot posar el Turbo en marxa!

Ídolos del Extrarradio amics nostres ja fa més d’un dia, els Ídols de Santander tornaran a visitar-nos amb el seu màgic Punk-rock EL-FI.

Pennycocks com a representació local de 24 quirats, els quatre joves de Barcelona ja fa gairebé 10 anys fent el millor Punk ’77 que es factura a tot Europa. Us trobàvem a faltar per Badalona!

Deadyard o la prova vivent que el Rock & Roll no mor, o almenys no ho farà en un futur pròxim. El seu EP de presentació, “Monkey Monggah” és una brutal trepitjada a l’accelerador que revela a un costat decidida a menjar-se tot el que es posi per davant.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts
Data
divendres, 5-10-18
dissabte, 6-10-18
Hora
21:00
Preu
Div. 5: 18 € / Dis. 6: 22 € / Abonament 2 dies: 35 €
Adreça
Estraperlo. C/ Isidre Nonell, 9

Deixa un comentari