Plurivers.

L’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició de pintura Plurivers de Carme Porta al Museu Arxiu.

Horaris: de dimecres a divendres de 17:00 a 20:00 h
dissabtes d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h – diumenges i festius d’11:00 a 14:00 h. (El dilluns de Pasqua, 18 d’abril, tancat)

És un constructe no comunicable per mitjà de la paraula que, amb el llenguatge de la pintura, parla d’allò natural que hi ha en la mirada de les coses fugint de l’herència cultural. La intuïció i l’experiència són les aliades per remoure l’aparença d’una realitat la qual, amb nervi i alternança de sentits, busca la representació de noves formes de vida, tanmateix descobrir i acceptar la seva bellesa o la seva cruesa.

La pintura d’aquest plurivers replanteja una vegada i una altra, per mitjà de la línia i la taca, recombinacions possibles, tempestuoses, denses i discontinues fins deixar lloc al que encara no està del tot fet. Flors, deixalla, bestioles i altres espècies humanes o no, comparteixen la mateixa història, s’entrellacen i es contaminen mútuament fins al punt de perdre la seva
puresa, alhora que esdevenen una alteritat sense nom.

Com una columna barroca, el significat de la pintura creix a través de formes que es fan i es desfan sense geografia fixa ni temporalitat coneguda, fins de nou preguntar-nos, qui som.


Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Exposició
Data
Divendres, 8-4-22
Diumenge, 8-5-22
Hora
19:30
Adreça
Museu Arxiu. Ctra. Sant Vicenç de Montalt, 14 (Can Caralt)

Deixa un comentari