Perduts.

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l’Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec del grup Aula júnior 13 anys. Natàlia Sellarès dirigeix aquesta versió lliure de l’obra Estraña excursión, de Xema Palanca.

Us presentem la gran aventura d’un grup de noies i nois que van d’excursió i hauran de resoldre situacions que els faran créixer i aprendre els uns dels altres. Aquest taller ha estat una oportunitat per experimentar la coralitat teatral tot gaudint fent teatre i en bona companyonia.

Direcció: Natàlia Sellares.

Intèrprets: Alba Carles, Andreu Lloveras, Anna Salamanca, Carlota Ortner,Eva Muñóz, Ivo Manté, Júlia Pegueroles, Liam Berrells, Marc Ahumada, Marc Herdman, Núria González, Pablo Ortigosa, Rania El Himdi, Raúl García, Víctor Romero i Arnau López.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Ho organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Diumenge, 10-6-18
Hora
19:00
Adreça
Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques de Mataró. C/ d'Enric Prat de la Riba, 89

Deixa un comentari