Nit de la Pansa Blanca.

PROGRAMA

18:00 h. De la Biblioteca a Can Manyé. Omar Khayyam i les Quartetes del vi, el beure i el viure. Acció artística i vinícola en diferents parets del centre del poble, a càrrec de l’artista David Ribas.

19:00 h. Can Manyé. Vi ver amb Josep Pedrals i Nico Roig. Un espectacle polièdric on la música, el vi i la poesia s’entortolliguen en una espiral infinita. La fórmula és senzilla: música, poesia i tast de vins en un espectacle triple, únic i, de ben segur, inoblidable.

20:00 h. Casal d’Alella. Preu segons consumició. Tast de vins de pansa blanca de la DO Alella i tastets gastronòmics. Podreu tastar un vi de pansa blanca de diferents cellers i viticultors de la DO Alella. Ells mateixos us explicaran les característiques i virtuts. Acompanyarem el vi amb els tastets gastronòmics del bar del Casal. Veniu a sopar!

22:00 h. Sala Carquefou de l’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella. Cinema i vi: 40 Hectàrees, la terra i el pagès de Pep Puig Pel·lícula guanyadora del Premi Vi Català del Most Festival 2018. El seu director, Pep Puig ens presentarà el film.

Informació

Població
Alella
Activitat
Festes Infantil
Data
Dissabte, 30-11-19
Hora
18:00

Deixa un comentari