Neures de pa sucat amb oli.

Presentació de llibre Neures de pa sucat amb oli recull de contes de l’escriptora Josepa Sopeña, i acompanyada per la poetessa Montse Assens.

Josepa Sopeña (Almenar, 1969) és llicenciada en Filologia Anglesa, amb un postgrau en Literatura Anglòfona Postcolonial i màster en Comunicació i Educació. Actualment, compagina la feina de professora d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’escriptura, a temps parcial, i amb la lectura, a temps total. Ha rebut formació sobre narrativa i microrelats a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i des del 2016 és membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Després d’haver escrit diversos contes i relats, que han merescut diferents reconeixements, publica la primera novel·la, Demana-m’ho així i et diré que sí, guardonada amb el 22è Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2016. Amb «Tot d’una, la veu» participa en el recull de relats Un mar de Premià (2019), i queda finalista de la segona edició de relats breus Lletres al Comerç (2019) amb «Marina D.» En aquests moments mira d’esgarrapar temps per treballar en la revisió de diversos projectes d’escriptura: novel·la, relats i microrelats. Neures de pa sucat amb oli  és el seu primer recull de contes.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dimarts, 19-4-22
Hora
19
Adreça
Biblioteca Pública de Cabrils. C/ de Carles Domènec, 1

Deixa un comentari