33a edició del MUSICAB festival de Cabrils que tindrà lloc els dies: 16, 17 i 18 de juliol. Una edició on podem tornar a gaudir de nou de la música en directe i del caliu de la gent (respectant sempre les mesures de seguretat!). Retornant als espais originals del Musicab a Can Barba i a La Fàbrica.

Abans i durant els concerts podreu gaudir de gastronomia elaborada per foodtrucks en un entorn preparat, que acull plats, còctels i vins de la DO Alella, situat a Can Barba des de las 20:00 h fins que s’acabin els concerts.

L’oferta artística d’enguany és, un cop més, diversa i molt, molt atractiva: l’espectacle Talismán, d’en Marco Mezquida, on un piano, un cello i una bateria et traslladaran a un altre món; el show dels Xiula on destaquen el bon rotllo i les ganes de riure; la presentació d’El Jardí Secret, el nou projecte de la Lali Begood amb ritmes molt variats on els més petits de la casa ho poden donar tot; la banda de rock The Crab Apples amb un ritme contemporani trencador, San Josex i el seu nou àlbum Dos Somnis; en Miguel Poveda amb les seves cançons íntimes i commovedores; els Manel emocionant-nos un any més amb els seus èxits i altres artistes emergents com en Vic Mirallas i la Queralt Lahoz.

Dies:

16 de juliol: Marco Mezquida.

17 de juliol: Lali Begood, San Josex, Vic Mirallas, Manel

18 de juliol: Xiula, The Crab Apples, Miguel Poveda, Queralt Lahoz

 

 

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Música Concerts
Data
Divendres, 16-7-21
Divendres, 23-7-21
Adreça
Can Barba i La Fàbrica.

Deixa un comentari