Morir

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2018-2019: els tallers. Aquest any s’exhibeixen dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental i representats per més de 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 15, dirigit per l’Oriol Colomer, presenta una versió lliure de l’obra Morir, de Sergi Belbel, i una escena de l’obra Pel davant i pel darrera, de Michael Frayn.

El desastrós assaig d’un vodevil, un noi enamorat a punt de suïcidar-se, una classe d’institut extremadament cínica, una dona i una assassina cara a cara, una relació tensa entre mare i filla, i una d’encara més dura entre germans. L’ombra de la mort present a tot arreu. I la vida, fràgil, sempre penjant d’un fil.

Direcció: Oriol Colomer.

Intèrprets: Alexandra Zaynuldinova, Anna López, Bernat Carnota, Berta Aresté, Carlos Magro, Cristina Cano, Jana Seras, Júlia Isern, Júlia Maria Gorzkowska, Katia Gómez, Keila Maria Cabrera, Lluc Aymerich, Martina Larrea, Martina Martín, Ona Puy, Pere Ponce, Pol Gómez i Roser Sosa.

Ho organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dissabte, 1-6-19
Hora
20:00
Preu
Gratuït amb invitació
Adreça
Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques. C/ d'Enric Prat de la Riba, 89

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal