S’organitzaran grups reduïts abans del concert.
Santi Mirón, viola da gamba
Dani Espasa, clavicèmbal

Lux Fundaciól presenta el duet format per Dani Espasa al clave i Santi Mirón a la viola de gamba.Aquests dos especialistes ens passejaran per l’Europa més representativa del Barroc del segle XVIII. Els dos instruments cabdals del barroc ompliran la masia amb les obres de Marais, Caix d’Hervelois, Rabassa i Corelli.
Pels qui vulguin passar una vetllada completa, abans del concert, a les 5 de la tarda, les caves Parxet ofereixen una visita guiada on es crea el most d’aquest excel•lent cava. Les places son limitades is’organitzaran petits grups per accedir-hi.

Tots els beneficis dels esdeveniments de la Fundació Lux es dirigeixen a organismes dedicats a iniciatives específiques per als més necessitats. L’objectiu és actuar com a eina per a qualsevol entitat sense ànim de lucre per finançar el seu treball, ja sigui en la construcció d’una escola, la prestació d’un servei mèdic o qualsevol altra iniciativa que valgui la pena.

La Fundació Lux té la seva pròpia etiqueta: Lux Records. El 2014 va venir el primer disc: Suonate en trio per diversos instruments de JS Bach, i el 2015 va ser el 2n: Rezos y Danzas. De batalles, xàcares, pasacalles i altres tientos.

Els concerts del festival tenen un preu únic de 15 euros, i les entrades es poden adquirir directament a taquilla, mitja hora abans del concert, de manera anticipada a través del web TICKETEA http://www.ticketea.com

Dins el Festival Tiana Antica

Informació

Població
Tiana
Activitat
Concerts
Data
Diumenge, 27-5-18
Hora
19:00
Preu
15 €
Adreça
Masia de Can Parxet. Camí de Can Garra s/n,

Deixa un comentari