Los Reyes

El Documental del Mes

Los Reyes és l’skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d´aquesta història són en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit en la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels.

A la Chola li encanta jugar amb pilotes que va trobant pel parc, les situa a la vora de les piscines on els patinadors fan els seus trucs i les atrapa just abans que caiguin. En Fútbol, el gos més vell, mira a la Chola amb impaciència i lladra per què deixi caure les pilotes. Al mateix moment, però fora de quadre, escoltem les veus dels adolescents parlant de la seva vida i explicant les seves històries, tan aviat còmiques com dramàtiques.

El resultat final és una pel·lícula que retrata un microcosmos ben particular vist des del prisma d´una parella de gossos que s´estimen i que viuen rodejats d´insectes, cotxes, motocicletes i adolescents. Totes aquestes dimensions es relacionen per crear una gran experiència cinematogràfica on, igual que una tarda patinant o prenent el sol al parc, es respira un alè de llibertat en un món estressant.

 

 

 

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Cinema
Data
Diumenge, 2-6-19
Diumenge, 9-6-19
Hora
19:00
Preu
3 € soci 4 € no soci
Adreça
C/ Reverend Josep Paradeda, 26

Deixa un comentari

Banner 25N Diputació