El cap de setmana de l’1 al 2 de juny La Dramàtica Jove del Círcol puja a escena per portar-vos L’hostalera, la comèdia clàssica més coneguda del prestigiós dramatug italià Carlo Goldoni.

  • Dissabte 1 de juny a les 21:00 h.
  • Diumenge 2 de juny a les 18:00 h.

El 50% de la recaptació d’aquest espectacle anirà destinada a la recerca i la investigació del càncer de mama de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol al Campus de Can Ruti.

La Mirandolina porta l’hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i molts s’hi estan molt més temps del que esperaven. Una tarda n’arriba un que sembla no voler saber-ne res i la Mirandolina decideix fer-lo caure. A partir d’aquí arrenca una lluita entre dos bèsties tocades per la passió, l’amor i el joc de la seducció. Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l’enamorament, l’amor… on comença un i acaba l’altre? Els sabem diferenciar quan un o l’altre ens arrosseguen? I si no ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents? Un joc ple de plaers, música i menjar.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dissabte, 1-6-19
Diumenge, 2-6-19
Adreça
Teatre El Círcol. C/Sant Anastasi 2
Pàgina web
https://elcircol.cat/agenda/lhostalera-per-la-dramatica-jove-del-circol

Deixa un comentari