Concert de Cambra – Leos Quartet

Leos Quartet està format per quatre joves músics catalans que després d’haver estat coneixent nous horitzons musicals a l’estranger s’ajunten a Barcelona per formar el quartet. Tot i ser una formació de recent creació, ja ha participat en l’Acadèmia Internacional de Quartets de Vic, sota la tutela del Quartet Casals. També han estat seleccionats per al festival “Música als Parcs” de l’Ajuntament de Barcelona.

L’ideari del conjunt neix amb la intenció d’aportar no només grans obres del repertori escrit per a quartet de corda, sinó que també vol apropar tot aquell context artístic als seus programes que han ajudat a crear les composicions. És per això que podreu trobar en els seus concerts referències a obres literàries i altres formes artístiques com la dansa i el teatre entre d’altres.

A més, donada la desconnexió de la música ‘clàssica’ amb la societat contemporània, inclou peces de compositors actuals que destaquen per la seva qualitat i interès, apostant d’aquesta manera per la reconciliació de la societat amb la música actual d’aquest gènere.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Concerts
Data
Diumenge, 12-12-21
Hora
19
Preu
12 €
Adreça
Església parroquial de Sant Feliu

Deixa un comentari