Lád Cúig + Groggy Rude a la Sala Clap

 

Lád Cúig

Neix el 2005 i poc a poc anirà assumint compromís i estabilitat, definint-se cap a la música tradicional irlandesa, que poc a poca anirà agafant contundència amb la influència d’altres estils.

Des de dins és el segon àlbum de la banda de punk rock celta del Maresme, però també és el resultat final del treball minuciós realitzat des de la sortida del darrer disc Poemes de Destrucció (2016) i l’EP Nosaltres Sols (2017) i, sobretot, de l’acumulació d’un seguit de vivències i circumstàncies personals, moltes d’elles relacionades amb els diferents confinaments als quals la pandèmia global ens ha retingut aquests quasi dos anys.

Groggy Rude

Rude és un grup normal, són el Marc, l’Ignasi i el Simon: toquen punk rock, no tenen normes i fan cançons que els hi surten del cor. No pregunten mai en quina hora s’ha de tocar ni que hi haurà per sopar, al final compartir és viure i la música és súper important per tothom. Presenten el seu nou treball Temps mort estribillos fàcilment corejables i soroll difícilment inoblidable.

Punk rock intranquil i emotiu des de Tarragona.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts
Data
Divendres, 18-3-22
Hora
21
Preu
8 €
Adreça
Sala Clap. C/ Serra i Moret, 4

Deixa un comentari