La Central és una formació que proposa un viatge per les millors cançons de la història en un repertori de més de dues hores format íntegrament per nombres 1.
Un divertit espectacle músic / visual amb cançons que comprenen des de l’inici del rock fins als nostres dies, en els més variats gèneres i que us portaran per un tour ininterromput, en què els èxits més populars s’entrellacen formant un xou del qual ningú pot resistir-se a ballar i cantar.
La Central no només farà que el públic d’una Festa Major, una sala de festes o un esdeveniment privat ho passin d’allò més bé, a més ofereix una experiència més enllà d’un concert habitual. Aquestes són les raons que fan que un concert de La Central sigui únic:
– Tot el repertori està format per números 1 i la totalitat del públic el reconeixerà des del primer acord i fa que tothom es diverteixi.
– La formació la integren 6 músics de gran calat amb una llarga trajectòria en els escenaris.
– L’espectacle està coronat per un sistema de video sincronitzat que projectat a l’escenari, ofereix al públic imatges del grup interpretat i en algunes ocasions la col·laboració en àudio dels intèrprets originals.
– El 7è membre de La Central és el públic. Ningú sap que pot passar en un concert de La Central (poden pujar a cinc persones a l’escenari, mitja banda pot baixar a ballar amb els espectadors, …) es tracta d’un espectacle fresc i improvisat que fa partícip a tothom.
La Central és un homenatge a èpoques en què es feia una música millor.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Concerts Música
Data
Dissabte, 27-7-19
Hora
23:59
Preu
12,37 € amb una consumició
Adreça
Sala Sarau. C/ Ramon Martí i Alsina, 32

Deixa un comentari