Dansa per a tots els públics.

De la mà del ballarí, coreògraf i professor rus Kirill Radev neix KoRPo Dance Project, una companyia establerta a Badalona des del 2020 amb l’objectiu d’impulsar els joves talents nacionals. Ara se’ns presenta, per primer cop, a la ciutat.

L’espectacle d’aquesta jove companyia constarà de tres produccions inspirades en obres dels cèlebres Ballets Russos de Diaghliev:

Petrushka mostra el despertar de les emocions d’un dels personatges tradicionals més populars de Rússia, la marioneta de palla i serradura Petrushka, a través de la qual s’exploren els límits de la llibertat d’elecció i la capacitat que tenim per influir en el nostre propi destí.
Jeux és un poema a la dansa. Una combinació fascinant i trepidant entre el llenguatge plàstic coreogràfic de Radev i l’exclusiva llum musical de Glass. El resultat: un mosaic visual que s’assembla al d’una obra d’art pictòrica.
Anonymous pretén unir i mostrar a través de l’espai, la forma i l’energia— la connexió profunda i palpable que hi ha entre la nostra part més espiritual i el moviment exterior del nostre cos. Una manera de sentir en tots els aspectes possibles, d’aïllar-nos de la nostra voràgine diària i avançar cap a un oasi de sentiments i emocions.

Preu: Desde 10€

Entrada disponible aquí.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Ball
Data
Diumenge, 17-10-21
Hora
19:00
Adreça
 Teatre Zorrilla. C / de Francesc Layret, 41.

Deixa un comentari