Jazz Crosteau Quartet us convida a un viatge en què podreu reviure un repertori original d’estàndards de jazz modal, tots ells treballats i arranjats a la recerca d’un so propi.

Si bé el recull de temes comprèn una àmplia gamma de subgèneres i de períodes històrics de la música jazz, peces d’autors com ara Wayne Shorter, Horace Silver, John Coltrane o Herbie Hancock en defineixen la sonoritat i l’estil.

El projecte neix de la voluntat —o de la necessitat— de fer del jazz una música més propera i festiva. Així, l’energia i l’actitud dels intèrprets interpel·la el públic en tot moment i difícilment deixarà ningú indiferent.

Jazz Crosteau Quartet el conformen en Carles Camps a la guitarra, en Gerard Avellaneda al baix, en Sergi Montesinos al saxo i en Jamil Mateos a la bateria.

Abans d’engegar el projecte actual, els membres de Jazz Crousteau Quartet ja havien treballat junts com a banda base a les jam-sessions de La Cooperativa (Blanes) o acompanyant el guitarrista Carles Camps a les proves d’accés al Taller de Músics. De fet, amb motiu d’aquesta última col·laboració sorgeix Courtney Killer, un trio format per l’esmentat guitarrista, Gerard Avellaneda i Jamil Mateos.

A causa de la necessitat d’incorporar un altre instrument i en adonar-se de l’afinitat humana i musical, la banda proposa al saxofonista Sergi Montesinos de sumar-se al projecte. Aquesta connexió es reafirma després dels primers assajos i neix la proposta d’iniciar un projecte que realment representi la forma d’entendre el jazz dels membres de la banda. L’agost de 2018, la banda s’estrena en directe al cafè-club Las Palmeras (Calella) i, a principis de l’any següent, enregistra l’àlbum Tres Termes, conjuntament amb Sunny Side Quintet.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
Dijous, 6-2-20
Hora
21:00
Preu
Taquilla inversa
Adreça
Cafè de Mar. C/ de Santa Rita, 1

Deixa un comentari