Exposició: Identitats.

Alterarte és un programa artístic d’inserció comunitària adreçat a persones amb malaltia mental o risc d’exclusió que duu a terme el Centre de Formació i Prevenció de Mataró, una associació d’iniciativa social declarada d’utilitat pública.

En col·laboració amb el Museu de Mataró, durant el mes de juliol es treballen a Ca l’Arenas, en el marc de l’exposició dedicada a l’escultor neoclàssic Damià Campeny, temes com la identitat, l’estigma i els prejudicis, per fer palesa la problemàtica amb què es troben les persones en risc d’exclusió. Amb una sèrie de tallers i dinàmiques es pretén fomentar la desestigmatització i la coneixença entre entitats i col·lectius, fent bandera del lema “la ignorància és el que posa barreres”.

Vinculant professionals de museus i d’entitats artístiques i culturals, el projecte consisteix en crear una obra i intercanviar experiències de vida, d’aquesta manera canvien els rols dels participants a artistes creadors. Amb aquest treball es pretén consolidar el teixit associatiu a la ciutat, creant una xarxa amb entitats culturals i fer visibles les capacitats creatives de tots els col·lectius mostrant les seves obres en públic.

Horari: De dj a ds, de 17:00 a 20:00 h; ds, dg i festius, d’11:00 a 14:00 h.

Ho organitzen: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i Alterarte del Centre de Formació i Prevenció de Mataró.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Exposició
Data
Dijous, 18-7-19
Diumenge, 28-7-19
Adreça
Ca l’Arenas. C/ d’Argentona, 64

Deixa un comentari