Gala Internacional de Màgia.

XXII Memorial Li-Chang.

El plat fort del Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang continuen sent les Gales Internacionals, una oportunitat única per veure, una vegada a l’any a Badalona, el millor talent mundial en el món de l’il·lusionisme.

A les actuacions de mags i magues internacionals s’hi sumaran els shows d’artistes més propers com la polifacètica Celia Muñoz, que està revolucionant l’escena amb la seva innovadora combinació artística. La fusió del cant amb la ventrilòquia l’ha fet guanyadora i “passi d’or” de la recent edició del Got Talent Espanya.

L’humor ens arribarà aquest any des d’Itàlia, amb l’excèntrica parella d’artistes Isabella i Guido (Disguido Magic). Ens presentaran el seu captivador número de màgia còmica on barregen, en un perfecte equilibri, el cinema amb l’il·lusionisme.

Procedent de Rússia, el jove il·lusionista Artem Shchukin ens posarà la pell de gallina amb el seu art de la manipulació, la seva gran plasticitat i la seva tècnica depuradíssima, apresa a l’escola de Moscú.

El show de grans il·lusions vindrà aquest any de la mà d’una parella de mags catalans, Ramó & Alegria, que lluitaran còmicament pel protagonisme a escena.

I de França el mag Arno ens portarà la poesia que la màgia i un batre d’ales poden desencadenar. L’il·lusionista, amb més de 25 anys recorrent escenaris, ens convidarà al seu meravellós món on fa aparèixer del no-res les aus més boniques del planeta.

I un autèntic showmag, el català Gerard Borrell, serà l’encarregat de conduir les gales amb molt d’humor, cant i ball. Farà de les seves aparicions un divertit cabaret màgic!

Horaris:

  • Divendres 25 de Febrer – 20 h
  • Dissabte 26 de Febrer – 20 h
  • Diumenge 27 de Febrer – 12 h
  • Diumenge 27 de Febrer – 19 h
  • Durada de l’espectacle – 1:30 h

Reserva aquí la teva entrada.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Espectacle Festival
Data
Divendres, 25-2-22
Diumenge, 27-2-22
Preu
Desde 11,20 €
Adreça
Teatre Zorrilla. C/ del Canonge Baranera, 17

Deixa un comentari