Forjado por el azar

 

Presentació del llibre de Xavier Pageo Ballesta, amb la col·laboració d’Elisenda Guiu conductora del curs de Creativitat Literària de Can Lleonart i de Lina Rubio mestre llicenciada en filologia catalana.

Sinopsi:

Sant Joan de les Abadesses (Girona). Diumenge 8 d’octubre del 2008. Uns caçadors donaven per acabada una batuda de porcs senglars. En reagrupar-se, un dels gossos va fer una troballa macabre: va posar al descobert el cos d’una persona que havia estat assassinada i enterrada al mig del bosc dos anys enrere. No tenia documentació, només un rellotge amb inicials i una curiosa navalla de recol·lector de bolets amb les inicials A.C. El penell de l’atzar va triar per investigar el crim el subinspector Vicente Rovira dels Mossos d’Esquadra.

Forjado por el azar, és un llibre dirigit a tots els amants de la intriga, el suspens i la reflexió de la vida quotidiana.

Trobareu  una història emocionant, plena de girs inesperats i personatges intrigants que us mantindran en suspens fins a l’última pàgina.

Informació

Població
Alella
Activitat
Presentació de llibre
Data
Divendres, 2-6-23
Hora
19:00
Adreça
Can Lleonart. Pl. dels Germans Lleonart, 1

Deixa un comentari