• Dissabte 3

A les 20:30: Sortida nocturna i bany a la piscina Municipal, des de l’aparcament del c/Ginesta. A la sortida s’entregarà a tots el participants un braçalet per banyar-se a la piscina.

 • Divendres 9

De 16.00 a 19.00 h, Batalla de ‘gallos’, al Parc dels Germans Gabrielistes. A les 22.00 h: Maridatge de poesia, al Centre Cívic “El Gorg”. Concert per homenatjar Teresa Pàmies a càrrec de Big Mama Montse i tast de vins amb Arnau Barangé, sommelier. Preu tiquet: 10 €. Venda de tiquets: Biblioteca La Muntala, a partir de l’ 1 d’agost. Places limitades. A les 22:30 h: Festa Jove amb els grups Andana, Kalabranda i El senyor Peix, acabant amb DJ, a les 23:30 h, al Parc dels Germans Gabrielistes

 • Dissabte, 10 

A les 23 h, al parc dels Germans Gabrielistes, concert Bikimel i Hotel Cochambre.

 • Diumenge, 11 

A les 22 h, al Parc dels Germans Gabrielistes. Cinema a la fresca amb la pel·lícula: Bohemian Rhapsody. Servei de crispetes i begudes gratuït fins a fi d’existències.

 • Dilluns, 12

A les 20 h, al Parc dels Germans Gabrielistes. Bat Night (Nit dels ratpenats). Conferència i passejada nocturna per conèixer els ratpenats. Informació i inscripcions a l’ajuntament del 27 de juliol al 9 d’agost de 9 a 14 h o al c/e: mvillagrasa@svmontalt.cat

 • Dimarts, 13 

De 10 a 13.30 h, a la Pista Annexa del Pavelló. Bibliogimcana: Coets propulsats. Construiràs un coet de paper i el faràs volar amb una llançadora. Informació i inscripcions a la biblioteca a partir de l’1 d’agost (places Limitades). Horari Biblioteca agost: dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20.30h. Dimarts i dijous de 10 a 13:30h i de 16 a 20:30h.

 • Dimecres, 14

A les 22:30 h, al patí de l’Ajuntament. Concert de piano Marc Perna. Entrada lliure.

 • Dimecres 14 i dijous 15

A partir de les 17.30 h, al Passeig Marquès Casa Riera. 9è. Mercat al Mar.

 • Divendres, 16

A les 20 h a la Biblioteca La Muntala. Contes en pijama: El rebost del cau. A les 22 h, al Parc dels Germans Gabrielistes: Sopar de Festa Major (Venda de tiquets a l’Ajuntament), seguidament: Ball de Festa Major, amb el grup Liberty – La Petita Gran Orquestra.

 • Dissabte, 17 

A partir de les 11 h, zona esportiva: Parc refrescant. Llisca per la rampa, esquitxa’t, refrescat i capbussa’t amb els tobogans mes refrescants. Seguidament: Festa de l’escuma. A les 22 h, inici a la Plaça del Poble del Correfoc infantil amb la Colla infantil dels Diables de Caldes d’Estrac. A continuació, Correfoc amb la colla de Diables de Caldes d’Estrac. En acabar el correfoc, i per treure’ns la calor, a la Piscina Municipal, Bany de Nit amb música DJ Straw&Berry Domènec Canal.

 • Dijous, 15

A les 10 h, Repicada de campanes i petardada anunciant la Festa Major. A les 10:30 h, Passejada popular i acompanyament dels Gegants de Sant Vicenç cap a l’Ofici primer, i després fins a la pl. del Poble. A les 11 h, a l’església Parroquial, Ofici en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, amb la participació de l’ Orfeó Parroquial el Delme. A continuació, a la Plaça del Poble, Ballada de sardanes amb la cobla Premià i vermut popular. A les 20.30 h, a la platja de Sant Vicenç. Cantada d’havaneres amb el grup Port Bo. Els amics de la petanca ens prepararan un bon Ron cremat, a l’estil, dels vells pescadors. A continuació, Castell de foc samb la Pirotècnia Europla.

 • Diumenge, 18 

A les 19 h, a Parc dels Germans Gabrielistes, Concert El Pot Petit. A les 22.30 h, concert tribut a Peret i Moncho per part de la seva família. A la Biblioteca La Muntala fins al 16 d’agost: Exposició: El rebost del Cau, en homenatge a la publicació de Frederick, de Leo Lionni.

 • Dissabte, 24

A les 22.30 h, a Montaltparc, Ball.


Informació

Població
Sant Vicenç de Montalt
Activitat
Festa Major
Data
Dissabte, 3-8-19
Dissabte, 24-8-19

Deixa un comentari