Dijous 8

 • SOPAR POPULAR DE FESTA MAJOR
  21:30 h, Pista poliesportiva de Can Massuet. La millor manera de començar la Festa Major. Menú: Amanida, mongetes amb botifarra, Beguda (vi i aigua),pa, postres i cafè. Preu: Venda Anticipada 10 € (el mateix dia 15e). Reserves fins Al dimecres dia 7 d’agost a: l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14) * Dimarts dia 6 d’agost de 10:00 a 13:00 h al local superior del bar de les Piscines de la zona esportiva de Can Massuet. Aquest any també, durant el sopar, es procedirà a fer una QUINA (bingo) amb tots els participants al sopar. Premis i regals per als guanyadors, gentilesa dels comerciants del municipi. Es vendrà el típic plat commemoratiu.
 • BALL A LA PISTA DE CAN MASSUET
  Després del sopar. Pista poliesportiva de Can Massuet. Els “Café Trio” tocaran perquè no paris de ballar durant una bona estona. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Divendres 9

 • BÀSQUET A CAN MASSUET.
  A partir de les 10:00 h. Pista poliesportiva de Can Massuet. Participar del tradicional torneig de bàsquet 3×3 de la Festa Major de Can Massuet. Enguany també hi haurà un concurs de triples per a nens i per a adults. Begudes per a tots els participants. Inscrip. de franc al c/e: comissiofestescanmassuet@gmail.com. El dijous dia 8 també es podran fer inscripcions de manera presencial al local superior del bar de la zona esportiva de can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Trofeus per als guanyadors.
 • PASSEJADA EN BICICLETA PER LA HISTÒRIA DE CAN MASSUET
  17:00 h. Sortida: Pl. de Can Massuet. Biciletada col·lectiva lenta i apta per a a tots els nivells, que travessa els espais forestals i agrícoles propers a Can Massuet del Far. Durant el recorregut hi haurà xíndria i meló per a tothom per gentilesa del Supermercat Dosrius (SUMA). També hi haurà llimonada natural per a tots els participants. Organitza: Escola Natura del Corredor.
 • KARAOKE INFANTIL
  19:30 h. Pista poliesportiva de Can Massuet. Vine a demostrar les teves qualitats com a intèrpret… o, si més no, a intentar-ho!!! Hi haurà obsequis per als participants. Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat !!!
 • NIT NO TAN JOVE AMBLA RUTA RAC105
  24:00 h. Pista poliesportiva de Can Massuet. Espectacle a càrrec dels millors DJ’s de RAC105 amb la millor música, ball i humor que animarà aquesta nit de Festa Major. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Dissabte 10

 • 10È CAMPIONAT DE FUTBOL 3X3
  A partir de les 10:00 h. Pista poliesportiva de Can Massuet. Un cop més, una nova edició del torneig de Festa Major de futbol 3×3 que tanta participació compte any rere any. Inscripcions de franc al c/e: comissiofestescanmassuet@gmail.com. El dijous dia 8 també es podran fer inscripcions de manera presencial, al local superior del bar de la zona esportiva de can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Begudes per a tots els participants. Trofeus per als guanyadors.
 • MISSA SOLEMNE
  11:00 h. Església de Sant Andreu del Far.
 • PLANTADA I BALL DE GEGANTS
  Tot seguit. Era de Can Guinart. Els gegants de Dosrius, conjuntament amb el grup “Tocats del Grall”, ens oferiran una ballada ben lluïda.
 •  VERMUT POPULAR
  Tot seguit. Era de Can Guinart. Vine a l’acte més protocol·lari de la història de la festa major de Can Massuet del Far. La beguda del vermut serà gentilesa de Can Guinart.
 • 6A ESCLAT-A-FESTA REFRESCANT
  17:00 h. Pistes de tennis de la zona esportiva. Porta banyador, xancles i moltes ganes de divertir-te i refrescar-te. Gimcana amb inflables d’aigua per a tota la família. Hi haurà premis per a tots els participants. Obligatori que hi hagi participants de diferents edats (nens i adults) a cada equip. Recorda’t de portar roba per canviarte i així podràs continuar amb la festa. Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat !!!
 • XOCOLATADA INFANTIL
  Tot seguit. Pista poliesportiva de Can Massuet. Xocolata i xurros per als més petits, per gentilesa de la xurreria Peñacorada.
 • CONCERT ÍNTIM A LA FONT DEL FERRO
  19:00 h. Font del Ferro. Deixa el cotxe a casa i gaudeix de la natura passejant fins a la Font del Ferro per gaudir d’un concert íntim amb el grup “Arrelats”.
 • SOPAR A LA FRESCA
  21:30 h. Avinguda de Can Massuet (davant del parc infantil).  Menú: fideus a la cassola, beguda (vi i aigua), pa, postres i cafè. Preu: Venda Anticipada 5 € (el mateix dia 10 €). Reserves fins al dimecres dia 07 d’agost a:* l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14) * Dimarts dia 6 d’agost de 10:00 a 13:00 h al local superior del bar de les Piscines de la zona esportiva de Can Massuet.
 • MONÒLEG A LA FRESCA
  Tot seguit. Avinguda de Can Massuet (davant del parc infantil). El monologuista David Barragán ens farà passar una estoneta molt divertida, tot paint el sopar.
 • NIT JOVE
  Tot seguit. Pista poliesportiva de Can Massuet. El Dj “Giuseppe Martini” no deixarà que decaigui la festa fins a ben entrada la matinada…

Diumenge 11

 • AMERICANES DE PÀDEL
  A partir de les 10:00 h. Pistes de pàdel. Vine a participar del millor pàdel del municipi. Per a nens i adults. Places limitades. Inscripcions de franc al c/e: comissiofestescanmassuet@gmail.com. El dijous dia 8 també es podran fer inscripcions de manera presencial, al local superior del bar de la zona esportiva de can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Trofeus per als guanyadors.
 • LLIURAMENT DE PREMIS DE FESTA MAJOR
  Tot seguit. Pista poliesportiva de Can Massuet. Es lliuraran tots els premis de totes les competicions de la Festa Major d’enguany.
 • TARDA D’AVENTURES A CAN MASSUET
  Tot seguit. Pista poliesportiva de Can Massuet. Un any més la comissió convertirà la pista poliesportiva en tota una festa. Enguany estarà ambientada en aventures actuals i de sempre… no hi faltarà de res. Hi haurà pel·lícules, tirolines, scape room, un taller amb els arquers de Dosrius i una pila d’activitats i de sorpreses.  Durant la tarda Hi haurà servei de bar: podreu degustar begudes i entrepans calents (hamburgueses, frankfurts i xistorra)
 • BRINDIS I TRACA FINAL
  Tot seguit. Pista poliesportiva de Can Massuet. La millor manera d’acomiadar la Festa Major 2019.

Informació

Població
Dosrius
Activitat
Festa Major
Data
Dijous, 8-8-19
Diumenge, 11-8-19

Deixa un comentari