El documental del mes. Eugenio. Un retrat de l’humorista Eugenio més desconegut. Hi haurà un col·loqui amb Jordi Rovira, codirectordel documental.

Eugenio omplia els escenaris amb la seva presència i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una eterna cigarreta, ha deixat una empremta molt important en diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits. A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisió i va fer gires per tot Espanya i part d’Amèrica Llatina. Però l’èxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

Personatge polifacètic, Eugenio també va ser joier, cantant, músic, empresari, pintor, actor i fins i tot aficionat a l’esoterisme. La seva vida va estar marcada per un gran amor –la seva primera esposa, Conchita Alcaide– que el va convertir en artista. La mort prematura de la Conchita va ser el punt d’inflexió que marcaria la seva vida. Per una part, va coincidir amb l’inici de l’èxit. Per l’altra, es va apoderar d’ell una tristesa infinita que el portaria a un pou de foscor. Un retrat de l’Eugenio més desconegut.

 

Informació

Població
Mataró
Activitat
Cinema
Data
Dimecres, 10-10-18
Hora
19:00
Preu
3 € / 1 € estudiants del Tecnocampus
Adreça
Cafè de Mar. C/ de Santa Rita, 1
Pàgina web
http://eldocumentaldelmes.com/

Deixa un comentari