Escena & Llibres: dansa, microteatre i circ

El primer espectacle del nou cicle de l’Escena & Llibres està format per píndoles de 15 minuts de dansa, microteatre i circ amb les següents representacions: 20”, del col·lectiu Symbiosi; ‘Porcellana’, d’Ariadna Pastor i ‘Arrels’, de la cia. Maiol & Francesco. Inscripció per l’app VdM fins a exhaurir les places.

20″: 

 • Gènere: dansa
 • Companyia: Col·lectiu Symbiosi
 • Participants: Laia Mora i Olga Lladó
  Sinopsi: abracem per retrobar-nos, abracem per sentir, per curar, abracem perquè sí, abracem molt fort, per davant, per darrera, abracem ràpid, a vegades lent… Abracem per dir-nos adéu, fins després, abracem per sempre, abracem durant quants segons? Volem estrènyer i a la vegada acariciar, per fer-nos escoltar i viure amb la sensació que estem juntes en aquest món.

Porcellana:

 • Gènere: microteatre
 • Participants: Ariadna Pastor
 • Sinopsi: la senyora i els seus amics han quedat per seguir les eleccions, i la minyona interromp la vetllada per acomiadar-se. L’han despatxat. Però no vol marxar sense abans agrair tot el que els senyors han fet per ella. I així, mentre a fora trontolla la monarquia, a dins de casa la criada va airejant tots els drapets bruts. Rés no és el que sembla, i el poder va passant de mà en mà tant al carrer com a la saleta. ES llevaran sense rei, l’endemà? Qui sap. Al capdevall, de vegades, gairebé sense adonar-nos-en, s’esdevé la revolució.

Arrels:

 • Gènere: circ
 • Companyia: Maiol & Francesco
 • Participants: Maiol Pruna Solet i Francesco Germini
  Sinopsi: triar una especialitat que funcioni en duet implica la dimensió d’establir una relació amb una segona persona. Aquí volem centrar-nos. La trobada, la confiança, la desconfiança, la complicitat, la sinceritat, la paciència, la decepció i l’alegria són alguns de les cares d’aquesta relació que continua evolucionant amb el pas del temps. Cada dia i a poc a poc ens anem descobrint i ens deixem descobrir compartint cada vegada més el present, el passat i el futur. L’evolució de la relació és el tema d’aquest projecte.
Escena & Llibres: dansa, microteatre i circ Maiol & Francesco

Escena & Llibres: dansa, microteatre i circ

Més informació del cicle al web: www.vilassardemar.cat/escenallibres

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Espectacle Teatre i Dansa
Data
Diumenge, 21-11-21
Hora
12:00
Preu
Gratuït
Adreça
Jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Sta.Eulàlia, 66-80

Deixa un comentari