El somni d’una nit d’estiu.

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2017-2018: els tallers. Aquest any es presenten dinou tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l’Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per més de 300 alumnes.

Taller de final de curs a càrrec del grup Aula júnior 15 anys. Oriol Colomer dirigeix aquesta adaptació de l’obra de William Shakespeare. Una dissecció de l’amor en totes les seves vessants plena de frescor. Shakespeare ens regala un text en què podem viure i reflexionar sobre l’amor instintiu i salvatge, l’apassionadament adolescent i el teatralment divertit. Un esclat de vida de la mà del més gran dels autors.

Direcció: Oriol Colomer.
Intèrprets: Aroa López, Biel Manté, Èlia Punsola, Esteve Carbonell, Eugeni Buera, Iona Llobet, Joana Estrada, Judit Edo, Judit Maymó, Julia Masnou, Maria Peidroz, Maria Amatller, Maria Moya, Mariona Riera i Marta Garcia.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Ho organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Diumenge, 3-6-18
Hora
19:00
Adreça
Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques de Mataró. C/ d'Enric Prat de la Riba, 89

Deixa un comentari