El procés d’escriure novel·la històrica.

Presentació-xerrada entorn el procés d’escriure novel·la històrica a càrrec de l’escriptor Ramon Soler

Ramon Soler i Riba és fill de la colònia tèxtil del Guixaró (Berguedà). Actualment, treballa, i ho ha fet molts anys, en aquest ram industrial. Ha escrit diferents llibres d’història i altres treballs d’àmbit comarcal. És autor de les novel·les Peguera, l’ànima d’un poble, que dóna inici a la trilogia que girarà a l’entorn del Berguedà i de Peguera, aquest petit nucli minaire de muntanya, i que continua a Peguera i l’home de gel.

Peguera, l’ànima d’un poble ens transporta al món industrial de Peguera, a la primera meitat del segle passat. Novel·la plena d’amors i desamors, en una època en què el poble no es podia barrejar amb la classe alta, ens fa viure en primera persona l’ambient rural i de muntanya d’aquest poblet envoltat de natura i silenci, alhora que ens va guiant pels principals fets històrics que anaven succeint.

Peguera i l’home de gel és una excel·lent novel·la, que retrata els anys previs a la Guerra Civil Espanyola, amb uns personatges molt ben definits, amb una fantàstica documentació històrica i amb uns paisatges, descripcions i diàlegs d’una gran riquesa.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Presentació
Data
Dilluns, 28-1-19
Hora
19:00
Adreça
Biblioteca Municipal d'Argentona. C/ Gran, 3

Deixa un comentari