El gran secret de l’Espantamonstres. Les pors en joc.

 

Presentació del llibre de Lídia López Rimblas i Mireia Pujol Riera.

 

Dissabte 21 de gener a les 12h es presenta El gran secret de l’Espantamonstres el conte infantil de les maresmenques, Lídia López Rimblas (autora) i Mireia Pujol Riera (il·lustradora) al Casal de Vilassar de Dalt.

El conte publicat per la plataforma Edita de l’editorial El Cep i la Nansa, dirigit a tots els públics. Una eina molt últil per a les criatures, ja que en són els protagonistes, però també per a les seves famílies i persones adultes de referència. Hi ha un moment, en l’etapa de tot infant, que el pensament màgic i les altes dosis d’imaginació predominen i poden aparèixer algunes pors, com la de que els monstres existeixen.

Acompanyar-los a transitar aquesta etapa d’una forma respectuosa i amorosa és un dels principals objectius de la història.

Les més petites i petits de casa senten que les seves pors són reals. Qui les acompanya, no pot pretendre que les entenguin des de la ment adulta de raonament lògic i racional perquè no disposen d’ell. Tractar les pors o sentiments desagradables de forma compartida, posant-hi nom, visibilitzant-ho i atorgant-li lloc i temps, mostrant empatia i respecte pel que senten, els alleuja la càrrega i els genera tranquil·litat.

A través de la història descobrirem que una altra mirada cap a la infància i les seves emocions és, més que possible, necessària. Necessària perquè les adultes de demà siguin respectuoses amb elles mateixes, amb les seves emocions i les dels altres.

Ig: instagram.com/el_gran_secret
Ig autora: instagram.com/lidialrimblas
Ig il·lustradora: instagram.com/mireiapujolriera

Informació

Població
Vilassar de Dalt
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dissabte, 21-1-23
Hora
12
Adreça
El Casal de Vilassar de Dalt. C/ Francesc i Benet Artigas, 22

Deixa un comentari