El gran comediant

Amb Joel Joan

Després de l’èxit de la seva darrera producció, Scape room, torna en Joel Joan amb una nova comèdia sobre l’èxit, la gelosia i l’amistat.

En Llorenç i l’Ernest són amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt de temps que volien ser actors, però han tingut trajectòries desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix ritme que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai. Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix llançar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que el seu discurs motivador calaria i l’Ernest faria un gir radical. Les coses comencen a anar-li molt bé… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic es transforma en gelosia i a partir de llavors en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Obert per a tots els públics

Preu: 26,00€

Per a reservar la teva entrada entra al següent enllaç.

Durada: 90 min.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Divendres, 19-11-21
Hora
20:00
Adreça
Teatre Zorrilla. C/ del Canonge Baranera, 17

Deixa un comentari