Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis 10 de novembre, el CAP Calella, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, organitza tallers als principals recintes esportius del poble al Camp de Mar, al pavelló del Parc Dalmau i a la piscina municipal.

A partir del joc s’informarà a les famílies sobre la importància de seguir una dieta equilibrada i baixa en sucres. En finalitzar l’activitat es donarà una peça de fruita a cada participant per fomentar els bons hàbits alimentaris.

14 de novembre: Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, des del CAP Calella s’organitzaran un seguit d’activitats amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la malaltia i de la importància de portar una dieta baixa en sucres.

Al vestíbul del CAP Calella hi haurà diferents espais on els usuaris podran conèixer a través de 4 tallers (peu diabètic, activitat física, alimentació saludable i begudes ensucrades) diferents aspectes de la malaltia. I totes les persones que s’hagin inscrit i participat en alguna de les activitats gaudiran d’un dinar adaptat per a diabètics.

A més de donar consells sobre la dieta, també es posarà l’accent en la importància de fer activitat física. Per això s’ha organitzat una sortida de marxa nòrdica per Calella, una sessió de ball i una caminada fins al Far del poble.

09:00 h: Presentació de la jornada
10:00 h: Tallers pràctics
12:00h Marxa Nòrdica

14:00h Dinar
15:00h Ball
16:30h Caminada fins al Far
17:30h Cloenda i il·luminació del Far

 

 

 

Informació

Població
Calella
Data
Dimecres, 14-11-18
Hora
09:00 - 17:30
Adreça
Camp de Mar / Pavelló del Parc Dalmau / Piscina municipal.

Deixa un comentari