Dia Internacional de les Dones 2023.

 

 

Commemora i reivindica el 8 de març amb una intensa programació d’activitats.

 

Divendres 3 de març:

 • 9.30 a 11.30 Comissió Tècnica Protocol de Violències masclistes Argentona  Saló de Plens. Sessió de treball amb l’Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte de Barcelona Comarques. Departament de Justícia. Més informació.
 • 9 a 12 h Taller de Pancartes Casal de Joves i Institut d’Argentona. Ens apleguem per pensar consignes, imatges i pintar juntes les  pancartes amb materials reciclats, en ambient festiu i combatiu. Més informació.

 

Diumenge 5  de  març:

 • 12h. Nou espai de Dol perinatal, gestacional o neonatal: Inauguració d’un espai  pel dol gestacional i neonatal a l’entrada del cementiri.
  A l’acte d’inauguració hi ha prevista la xerrada de l’actriu Estel Solé, que farà també  la Lectura del seu poema inèdit  “Fugaç”, dedicat a les  persones i  famílies que han patit una pèrdua gestacional o neonatal. Al cementiri  Municipal. Més informació.

 

Dilluns 6 de març:

 • El viatge d’en Konan”. Taller contacontes participatiu per treballar la igualtat de tracte i les no discriminacions. Adreçat a infants de 3 a 5 anys. Més informació.
  – Escola Sant Miquel del Cros. A les 12 del migdia i a les 15h
  – Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. A les 17:30h.
 • 18:30h. Lectura del Manifest de reivindicació del dia Internacional de les Dones 2023. Saló de plens de l’Ajuntament d’Argentona. Més informació

 

Dimarts 7 de març:

 • De 10 a 14h. Taller sobre consentiment sexual. A l’Institut Argentona. Què és el consentiment? Què inclou l’assetjament sexual? I una agressió sexual? Per treure’n l’entrellat i prendre consciència d’algunes de les experiències relacionades amb el consentiment i tot allò que hi té a veure. Més informació.
 • 19:00 A l’Atzar, Club de Lectura Diversa. Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. Activitat literària conduïda per la Laura Gállego, que ens proposa lectures amb un rerefons feminista i de diversitat sexual, amb les quals reflexionar, debatre i mantenir converses La nova proposta és Els homes m’expliquen coses, de Rebecca Solnit. Més informació.

 

Dimecres 8 de març:

 •  12h. Davant de la Porta de l’Ajuntament d’Argentona. Lectura del Manifest de reivindicació del dia Internacional de les Dones 2023. Lectura de poemes a càrrec del “Col·lectiu de lectures en veu alta”. Lectura del manifest a càrrec d’alumnat de l’IES Argentona. Més informació.Adhesió a la vaga feminista.

 

Diumenge 12 de març:

 • 19h. Comèdia dramàtica “Tocar mare” de Marta Barceló Femenias. Dues dones hauran de fer un viatge pels records compartits i vivències personals.  Més informació.

 

Divendres 17 de març:

 • 19:30 h. Concessió de la Medalla d’Honor de la Vila a les jugadores de bàsquet del CIC. Concessió de la Medalla d’Honor de l’Ajuntament d’Argentona a les jugadores del CIC, campiones i subcampiones d’Europa (1959-1961). Al Saló de Pedra. Més informació.

 

Dissabte 18 de març:

 • 20:30 Teatre de Shakespeare i Circ . Desdèmona. La mirada de Desdèmona, esposa d’Otel·lo, ens endinsa en els aspectes més dramàtics de la condició humana… amb un somriure als llavis. Més informació

 

Informació

Població
Argentona
Activitat
Jornades
Data
Divendres, 3-3-23
Dissabte, 18-3-23
Hora
9:30
Adreça
A diferents punts de la població

Deixa un comentari