David Philips és un cantant, compositor, multi-instrumentista i productor del Regne Unit. El seu treball com a solista i guitarrista de sessió l’ha portat a tot el món jugant sales i festivals com el Festival de Jazz de Montreaux (Suïssa), el Festival de Jazz de Marciac (França) el Festival de Jazz de Delhi (Índia), el Festival de Folk de Woodford (Austràlia), el blau Balls Festival (Suïssa), Festival Mare De Agosto (Illes Açores), Festival Blues Aan Zee (Holanda), a més de treballs d’estudi i espectacles en directe als Estats Units i al sud-est asiàtic. També ha escrit i gravat produccions per a empreses com MTV, VH1, Audi i Volkswagon.
Per a la seva última trajectòria The Rooftop Recordings 2 (2016), Philips va tornar al seu pis al terrat de Barcelona per gravar, tornant als conceptes bàsics amb només guitarra i veu capturats amb 2 micròfons i totes les portes i finestres obertes.
David Philips ha recorregut Europa de manera intensiva durant els darrers 6 anys i continua mostrant la seva guitarra de primer nivell mundial i cançons i històries elaborades amb cura a un públic creixent.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 31-5-19
Hora
21:30
Preu
5,50 €
Adreça
Centre cívic La Fàbrica. C/ Domènec Carles. 21

Deixa un comentari