Nits d’Emocions: David Philips Quartet
Concert de blues, soul i americana. Amb un menú especial de 35€ i una carta de còctels únics.
AFORAMENT LIMITAT.

David Philips és cantant, guitarrista, compositor i productor d’origen anglès, radicat a Barcelona. Té una extensa discografia personal amb el prestigiós segell holandès Black and Tan Rècords i porta des de 2011 presentant la seva música en concerts solistes per tota Europa i en festivals com Montreaux Jazz Festival (Suïssa), Marciac Jazz Festival (França) Delhi Jazz Festival (l’Índia), Woodford Folk Festival (Austràlia), Blue Balls Festival (Suïssa) o Mare D’Agost Festival (Illes Açores).
Actualment, a més, treballa amb grups nacionals de jazz, funk i soul com Phat Fred, Elkano Browning Cream, The Shu Shu’s i The Ramblers.
Les habilitats de David Phillips amb la guitarra ho han portat a treballar amb llegendes del Jazz, el Blues i el Soul com Brian Jackson, George Braith, Charlie Wood i Gisele Jackson, collint un notori nombre d’elogis de la premsa internacional especialitzada.
Les seves cançóns What Am I? i Hummingbird van ser utilitzades per Redbull i History Channel (USA), i enguany, David ha escrit i gravat la cançó En Focus per a la pel·lícula Espanyola Et Vull, Imbècil, la comèdia Espanyola més vista en Netflix.

Reeserves: 937 539 347

 

Informació

Població
Vilassar de Dalt
Activitat
Concerts Música
Data
Dissabte, 25-7-20
Hora
22:30
Preu
Concert+Menú: 35 €
Adreça
Sorli Emocions. Plaça, Can Nolla, 1, 08339 Vilassar de Dalt

Deixa un comentari