Cryptshow, Festival alternatiu de Terror i cinema fantàstic de caire internacional que ja s’ha consolidat com una de les grans propostes culturals a l’àrea metropolitana de Barcelona a principis d’estiu, més enllà del fet merament cinematogràfic, ja que també es proposa recitals de música, literatura i arts plàstiques.

El Círcol acollirà tant la secció oficial com la de fora de competició del Festival de curts de Terror i cinema fantàstic, així com alguns llargmetratges. Seran 5 dies on podrem veure la selecció de films, tant a nivell català com internacional que ha fet el Festival, que aquest any se centra en tot allò relacionat amb els quaderns de bitàcola, els Llibres de bord on són anotades les principals incidències de la navegació d’un vaixell.

QUADERN DE BITÀCOLA 1

Divendres 28 de juny

21:00 h. El Círcol. Sessió Inaugural Cryptshow Festival. La dona a la lluna (1929) de Fritz Lang musicada en directe per Agustí Busom. Preu: 6 €.

Dissabte 29 de juny

11:30 h.  Espai Betúlia / 13:00 h Cooperativa Cor de Marina, BDN. Entrada lliure. Jornada literària. Amb Rubén Pellejero, Diego López, Jordi Ojeda, Lluís Rueda, Albert Franquesa i Joan Antón Sánchez.

El Círcol, BDN. Preu: 5 €.

 • 18:00 h. El Círcol. Jack Taylor, testigo del fantàstico de Diego López, amb la presència de Jack Taylor i Diego Lòpez.
 • 18:45 h. Pulpo Pulquero. Estrena mundial del video clip d’Éric Falardeau. 19:00 h.  Homenatge Mamoru Oshii. Pel·licula a confirmar
 • 21:00 h. Enològic BDN.  Xerrada Un segle de robots al cinema, impartida per Jordi Ojeda, autor del llibre Robots de Cine. De María a Alita. Entrada lliure.

22:30 h. Cementiri del Sant Crist. Poètica coemeterium amb Marçal Font i Espí acompanyat de Sàgar Font a la flauta. Gratuït, aforament limitat.

QUADERN DE BITÀCOLA 2

Dijous 4 juliol

10:00 h. El Círcol. Taller de maquillatge FX i selecció de curtmetratges per a públic juvenil. Maquillatge a càrrec de Your Make Up.

11:30 h. El Circol. SESSIÓ JUVENIL #01: La noria. Ghost Turd. Knock Knock (retrospectiva). La hierba del diablo (retrospectiva). El bosque negro (retrospectiva). Blue Door (retrospectiva).

Divendres 5 juliol

10:00 h. El Círcol. Taller de maquillatge FX i selecció de curtmetratges per a públic juvenil. Maquillatge a càrrec de Your Make Up

11:30 h. El Círcol.  SESSIÓ JUVENIL #02. La noria. Ghost Turd. Knock Knock (retrospectiva). La hierba del diablo (retrospectiva). El bosque negro (retrospectiva). Blue Door (retrospectiva).

El Círcol, BDN. 5 € tot el dia.

 • 17:30 h. El Circol. SESSIÓ OFICIAL #01: Condamned. 99’9 %. The Peephole. Milk. The 100th Víctim. White. La proeza. 5 € tot el dia
 • 19:15 h. SESSIÓ OFICIAL #02: Limbo. Experimentos para transformar la fe en energía. Maw. Things Were Better Before. Imaginario. Coda Sacra. Bath Bomb. I am the Doorway. Five Course Meal.
 • 20:45 h. SESSIÓ OFICIAL #03: Ghost Turd. Le Blizzard. Bad Dreams. Caronte. La noria. Rabbid Jacob.
 • 22:30 h. La Nit Asiàtica: Demon Hunter Nezha de Luo Le.

Dissabte 6 juliol

12:30 h. Badiu de l’Hostal Solimar. Vermut amb Sebastià d’Arbó.

El Círcol, BDN. 5 € tot el dia.

 • 17:30 h. Homenatge Sebastià d’Arbó. Projecció d’El pionero de Sebastià D’Arbò.
 • 19:00 h. SESSIÓ OFICIAL #04: Amancio, vampiro de pueblo. Després de la infecció. Lobisome. A Handful of Dust. Oscar’s Bell. Hot Dog. The Worm.
 • 20:27 h. Entrega premis.
 • 21:00 SESSIÓ OFICIAL #05: Two Puddles. Atomic Ed. No One Will Ever Believe You. Bailaora. In Full Bloom. A Wreck in Paradise. The Boogeywoman.
 • 23:00 La Nit Asiàtica: Detective Dee: Road to Hell de River Huang

Diumenge 7 juliol

22:00 h. La Donzella Club de Platja. Gala Cloenda Cryptshow Festival. Entrada Gratuïta.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Cinema Conferència Festival Taller
Data
Divendres, 28-6-19
Dissabte, 6-7-19
Adreça
Teatre del Círcol. C/ Sant Anastasi, 2
Pàgina web
http://cryptshow.blogspot.com/

Deixa un comentari