Projecció de Comtes. L’origen de Catalunya i col·loqui amb Carles Porta, director de la sèrie, i l’historiador Josep Salrach. Una sèrie sobre l´origen de Catalunya, de Carles Porta i Albert Sànchez Piñol. Finalitzada la visualització compactada de 90 minuts, dels quatre capítols que la integren, hi haurà un col·loqui amb Carles Porta, director de la sèrie, i l´historiador Josep Salrach.

La sèrie és una producció de La Xarxa de Comunicació Local que es va estrenar del dimecres 27 al dissabte 30 de desembre de 2017 a través de les televisions locals i el canal 159 de Movistar+.

Quin va ser l´origen de la nació catalana? El clam a favor de la sobirania es remunta al segle IX, l´inici d´un període cabdal en la nostra història que arriba per fi a la televisió amb “Comtes”, una docusèrie que relata el procés que van emprendre els primers comtes catalans per aconseguir la independència de l´imperi carolingi. Escrita per Carles Porta i Albert Sánchez Piñol i sota la direcció del primer, el treball reconstrueix des d´un escrupolós rigor històric el regnat de quatre comtes que es van succeir cronològicament: Guifré el Pelós, Guifré Borrell, Sunyer I i Borrell II.

Més informació a: www.canetdemar.cat/entitats/llengua i www.facebook.com/plcanet

Informació

Població
Canet de Mar
Activitat
Cinema
Data
Divendres, 16-3-18
Hora
19:30
Adreça
Sala Cultural Ramon de Capmany. Pl. dels Americanos, s/n

Deixa un comentari