La casa del darrere. Un espectacle basat en El diari d’Anna Frank. Des de la companyia La immortal han creat un nou espectacle que situa l’espectador en temps de guerra, però també en temps de creació, de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment i de valors. Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc músics molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors en són els protagonistes i transporten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí.

Qui no coneix la història d’Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió, l’Anna va créixer com a dona i com escriptora i va deixar el seu testimoni de superació en un diari que captiva i transforma.

Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.

Un espectacle amb el suport de: Anne Frank Foundation, Amical de Mauthausen de Barcelona i Institut Català de les Dones.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Teatre i Dansa
Data
dissabte, 24-3-18
diumenge, 25-3-18
Hora
19:00
Preu
6 €
Adreça
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques. Pl. de la Pepa Maca, 15

Deixa un comentari