Premià de Dalt celebrarà el Carnestoltes amb festa i concurs de disfresses

 

La regidoria de Cultura i el Grup Carnestoltes ja ho tenen tot a punt per a gaudir del regnat del rei dels poca-soltes, Sa Majestat el Rei Carnestoltes a partir del dissabte 26 de febrer. Enguany la celebració serà diferent i en lloc d’una rua es farà una Festa de Carnaval al parc Felicià Xarrié. Hi haurà animació infantil, food trucks, xocolatada, DJ i concurs de disfresses de grans i petits.

Dissabte 26 

Premià de Dalt celebrarà el Carnestoltes amb festa i concurs de disfresses, l’Associació Cultural i Recreativa Grup Carnestoltes ja ho té tot a punt per a gaudir del regnat del rei dels poca-soltes, Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

Enguany la celebració serà diferent i en lloc d’una rua es farà una Festa de Carnaval. Hi haurà animació infantil, food trucks, xocolatada, DJ i concurs de disfresses de grans i petits.

Premis:

  • De 18 a 20 h, concurs per a infants, es premiarà: la millor disfressa, la més original, la més divertida i també la millor comparsa. Les disfresses guanyadores infantils rebran un diploma i un obsequi.
  • A partir de les 20 h i fins a mitjanit, concurs i festa per a adults amb un premi individual a la millor disfressa de 100 €, un a la millor parella de 200 € i un darrer a la millor comparsa (amb un mínim de 3 persones) que rebrà 300 €.

Dimecres de Cendra 2 de març

Aquí acabarà el regnat d’en Carnestoltes i amb la seva crema. Per a celebrar-ho, al mateix espai, el parc Felicià Xarrié, tindrà lloc la tradicional sardinada amb pa torrat i vi, a les 19 h.

Informació

Població
Premià de Dalt
Activitat
Carnestoltes
Data
Dissabte, 26-2-22
Dimecres, 2-3-22
Hora
18
Adreça
Parc Felicià Xarrié. Ctra. a Premià de Mar, 13

Deixa un comentari