Diumenge 16 de febrer

  • 14:00 h. Pati del Casal de Llavaneres. Escudella de recapte. Elaboració durant el matí de la tradicional escudella barrejada de recapte, on tothom que vulgui hi podrà aportar tota mena d’ingredients per preparar-la. Menú: Pica-pica, escudella, beguda, postres i cafè. Els assistents seran obsequiats amb un bol de regal. A la sobretaula jugarem al quinto.

Dijous 20 de febrer

  • 17:00 h. Comerços carrer de Munt. Dijous Gras. Tast de botifarra d’ou i varietat de truites de dijous gras.

Dissabte 22 de febrer

  • 17:00 h. Parc de Ca l’Alfaro. Gran Rua de Carnestoltes i concurs de disfresses. Pregó a càrrec del rei i la reina Carnestoltes, exhibició de comparses i balls, i actuació de la banda de l’Escola Municipal de Música Llavaneres a la plaça de la Vila. Recorregut: carrer de Munt, passeig de Joaquim Matas i El Casal de Llavaneres. Un cop allà es donarà pas a un ball de disfresses amb l’espectacle d’animació El gran rebooombori, de la cia. Roger Canals. Tot seguit se servirà una xocolatada i es lliuraran els premis del concurs de disfresses. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament. El premi és de 450 euros per a la millor carrossa i de 250 per a la millor comparsa.

Dimecres 26 de febrer

  • 16:45 h. Escola Serena Vall i Escola Jaume Llull. Enterrament de la sardina. Rua des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull fins a la plaça de la Vila, on es trobaran les dues comitives i aniran plegats pel carrer de Munt fins al pati d’El Casal de Llavaneres, on es farà la crema del rei i la reina Carnestoltes i hi haurà sardinada de brioix per a tothom.

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Carnestoltes Ball Infantil
Data
Diumenge, 16-2-20
Dimecres, 26-2-20

Deixa un comentari