Carnaval 2020

Del dijous 13 al 22 de febrer

De les 17 fins les 20:00 h: Carnestoltes a l’espai jove. Taller de construcció del Rei Carnestoltes i Carrossa jove. Nois i noies treballaran plegats per deixar enllestida la carrossa del Rei Carnestoltes, la identitat del qual es desvetllarà el durant la rua de carnestoltes del 22 de febrer.

Dijous 20 de febrer

  • De 10 a 12:00 h: Carnestoltes a l’espai jove. Taller de truites que es realitzarà amb els alumnes de 6è de l’Escola Sagrada Família.
  • A les 18:00h: Dijous Gras. Taller-concurs de truites. Premi a la millor truita!

Divendres 21 de febrer

  • A les 10:00 h:  Rua Intergeneracional de Carnaval organitzada des de l’Escola Bressol Municipal, les regidories de la Gent Gran i de Serveis Socials i la Creu Roja. El recorregut s’iniciarà a l’Escola Bressol i finalitzarà a l’Espai Jove.
  • A les 15:00 h: Rua Infantil de Carnaval amb l’Escola Bressol i l’Escola Sagrada Família, i amb un recorregut que començarà al carrer Major i finalitzarà a la pl. de la Vila. A partir de les 16:30h, els infants podran gaudir de l’oferta de berenar de 6è curs de l’Escola Sagrada Família, organitzat des de la regidoria d’Educació.
  • A les 17:00 h, a la Sala Cultural: Espectacle d’animació infantil i familiar amb Toni Vives i la banda dels Nassos.

Dissabte 22 de febrer

  • A les 21:30 h: Gran Rua de Carnaval. El recorregut començarà a l’esplanada de Can Muntanyà i continuarà per la Riera, el c/ Santa Teresa, el Camí Ral, baixada de l’Estació, el c/ Callao i la Riera fins arribar a la pl.de la Vila.
  • A continuació, a la plaça de la Vila:  Pregó i  V Concurs de Coreografies i Disfresses i Comparses. Hi haurà premis a la millor carrossa, millor comparsa, millor comparsa infantil, millor disfressa individual adult i millor disfressa individual infantil.
  • Tot seguit, a la Sala Cultural es farà el ball de disfresses amb el grup de versions Pelukass.

Dimecres 26 de febrer

A les 20.00 h a l’esplanada de Can Muntanyà:  Sardinada popular i crema del Rei Carnestoltes organitzada per l’Associació de Pescadors de Caldes d’Estrac i l’àrea de Cultura.

Informació

Població
Caldes d'Estrac
Activitat
Carnestoltes Ball Infantil Taller
Data
Dijous, 13-2-20
Dissabte, 22-2-20

Deixa un comentari