Nascut a Barcelona el 1979, Dani Pérez és un dels més reconeguts artista de l’escena estatal en el camp del Jump Blues, Rock & Roll, Rhythm & Blues i Boogie Woogie. El seu aprenentatge comença cursant estudis de música clàssica fins que descobreix als saxofonistes dels anys 40, en el deixant d’Illinois Jacquet i la tradició “honker”, un estil intens i incendiari que es considera l’avantsala de l’explosió del Rock & Roll.

La seva carrera fins al moment està marcada per 2 fets clau. El primer és la seva incorporació, a mitjans dels 90, a la banda de Rhythm & Blues i Rock & Roll The Big Jamboree. Els anys al costat d’aquesta formació i la llegenda de les seves espectaculars interpretacions en directe el converteixen en un referent d’aquest estil en l’escena espanyola, la sensació del saxo capaç de destil·lar pur i dur Rhythm & Blues sense edulcorar, com si hagués nascut al mateix Mississippi, el que desperta l’admiració dels seus companys i col·legues de professió. I això el porta al segon moment clau de la seva carrera: la seva incorporació a Los Rebeldes de Carles Segarra, referents i pioners del Rock & Roll fet a Espanya, Dani Pérez es consolida al capdamunt.

La seva qualitat també l’ha portat a col·laborar amb figures mítiques del Rock & Roll i el Rhythm & Blues com Carl Perkins, Dale Hawkins, Billy Lee Reely i Koko Taylor, i amb reconegudes figures del panorama nacional en diferents estils: Seguretat Social, Loquillo, la Frontera, etc. Així mateix, ha participat en molts dels festivals més famosos a escala nacional i internacional, i la seva presència és habitual en els principals locals dedicats al blues a Barcelona, ​​i també en altres ciudades. Actualment Dani Pérez compagina la seva participació a Los Rebeldes, i les seves col·laboracions habituals amb reconeguts artistes nacionals i internacionals, amb la seva carrera en solitari.

Informació

Població
Arenys de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 23-8-19
Hora
22:30
Preu
Ant. 10 €. Taq. 12 €
Adreça
Pati del Xifré

Deixa un comentari