Bibliobús
Per a la correcta prestació del servei s’han de seguir les mesures adoptades següents:

El servei es presta de forma preferent a l’exterior per l’espai reduït i tancat del vehicle. Segons les condicions climatològiques i d’acord a les indicacions del personal, podeu accedir al bibliobús respectant l’aforament a un únic usuari o unitat familiar (infants o persona amb dependència amb un acompanyat).

Podeu agafar documents en préstec, retornar els que tingueu i sol·licitar els documents d’altres biblioteques a través del servei de préstec interbibliotecari.

Consulteu al Catàleg Aladí els títols que us interessin. Recordeu que, a més, teniu al vostre abast els llibres, pel·lícules, diaris i revistes de la plataforma de préstec digital eBiblioCAT.

Aconsellem que sol·liciteu prèviament els documents que siguin del vostre interès per mitjà del formulari Connecta formulari Connecta, així els tindreu preparats quan vingueu, i si no sabeu quins documents voleu, podeu dir-nos quins temes us interessen i us en portarem una selecció perquè acabeu de triar quan vingueu.

Els documents retornats han d’estar en quarantena abans de tornar a estar disponibles.

Per seguretat, és obligatori que vingueu amb mascareta i que us renteu les mans amb gel hidroalcohòlic per accedir al bibliobús.

Podreu fer ús de l’equipament informàtic prèvia neteja de mans. El personal desinfectarà el maquinari després de cada ús.

T’esperem ben aviat!

 

Informació

Població
Òrrius
Activitat
Altres Activitats
Data
Dimecres, 27-10-21
Hora
11:00 - 13:00
Adreça
Bibliobús Montnegre . C/Lleida

Deixa un comentari