Remoreta 2021

Bots pel canvi

“un grup de 7 joves artistes i músics professionals capaços de tocar qualsevol objecte i passar d’una disciplina a una altra”
“música, instruments inimaginables, moviment, teatre, veus”

L’àrea artística de l’Associació Basket Beat pren forma amb l’orquestra de Basket Beat: una companyia que té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes combinades amb altres instruments. L’orquestra fusiona les trajectòries de joves que han desenvolupat processos de creixement personal a través de la metodologia Basket Beat amb músics de diferents tradicions que son educadores del projecte educatiu. Aquests, ens regalen els seus llenguatges i experiència; els joves, exalten la proposta amb la seva energia, espontaneïtat i creativitat immesurables.

Associació:  Basket Beat som una entitat, un projecte i una metodologia amb la qual acompanyem a persones en el seu creixement personal, especialment en entorns desfavorits, a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció musical: David Sitges-Sardà

Direcció escènica: David Martínez  Assessorament coreogràfic: Nora Sitges-Sardà  Intèrprets: Josep Mª Aragay, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas, Rubén Gómez, Raúl Pérez, David Sitges-Sardà, Roger Sans-Guimerà

So: Carles Parra

Il·luminació: David Martínez

 

Només venda anticipada d’entrades a través del web municipal www.teia.cat

Informació

Població
Teià
Activitat
Espectacle Concerts
Data
Dissabte, 10-7-21
Hora
19:00 h
Preu
3 €
Adreça
pista de l’AE

Deixa un comentari