La Banda convida Spanish Brass. L’Agrupació Musical del Maresme convida un dels millors quintets de metall del panorama musical de l’estat, els valencians Spanish Brass. Al concert també hi participaran alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mataró.

Spanish Brass és una formació puntera en el seu àmbit. Sorgida de la prolífica cantera musical valenciana, compten amb trajectòria de 29 anys en la música de cambra. Han voltat pels principals festivals del món i han signat vint-i-dos treballs discogràfics. El 2017 van rebre el Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana. La formació la composen dues trompetes, una trompa, un trombó i una tuba.

Sota la direcció de Pere Bono, la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme realitza cada any un concert amb escoles de música de la ciutat i la comarca. El seu objectiu és obrir la Banda a infants i joves en etapa de formació musical, i compartir amb ells i elles l’experiència escènica. L’Agrupació Musical del Maresme compta també amb una destacada trajectòria de col·laboracions amb artistes i grups de diversos estils.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Música Concerts
Data
Diumenge, 11-3-18
Hora
12:30
Preu
5 €
Adreça
Teatre Monumental. C/ de la Riera, 165

Deixa un comentari