Any Puig i Cadafalch. Recull d’activitats al Maresme. Publicació editada per l’Arxiu Comarcal del Maresme, amb la participació del Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona. A l’acte intervindrà el Sr. Eduard Riu, historiador, arqueòleg i comissari de l’Any Puig i Cadafalch de la Generalitat de Catalunya.

Amb la presentació del llibre Any Puig i Cadafalch. Recull d’activitats al Maresme, que és el tercer volum de la Col·lecció documents i estudis maresmencs, l’Arxiu Comarcal del Maresme clou l’any Puig i Cadafalch. Aquest llibre conté els catàlegs de les dues exposicions que ha promogut el centre el darrer any, així com les conferències i taules rodones que ha organitzat per commemorar l’any Puig i Cadafalch.

El llibre recull aportacions relatives a Josep Puig i Cadafalch des de diferents vessants i disciplines. Hi participen, entre d’altres, Ramon Corts (Dr. en història i teologia), Àlex Marzo (prevere), Mercè Zazurca (arquitecta), Agàpit Borràs (urbanista), Manel Cusachs i Corredor (periodista), Manuel Cusachs i Xivillé (escultor i artista), Carles Forns (metge), Xavier Gayán (arxiver), Joaquim Graupera (Dr. en història de l’art), Assumpta Dangla (museòloga), Joan Miquel Llodrà (historiador), Jaume Vellvehí (del Grup d’Història del Casal), Esteve Mach (president de l’Associació Amics de Puig i Cadafalch), Carles Marfà i Mariona Gallifa (del Servei de patrimoni de Mataró).

Ho organitzen: Arxiu Comarcal del Maresme i Ajuntament de Mataró.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Presentació de llibre
Data
dilluns, 23-4-18
Hora
19:00
Adreça
Sala d’Actes de Can Palauet. C/ d’en Palau, 32

Deixa un comentari