Amazigh, 4.167

L’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (AGRUPE) i la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró presenten la 3a Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró. Les deganes de l’excursionisme de Mataró volen donar a conèixer els esports de muntanya i promocionar el cinema de muntanya fent especial atenció al cinema fet al nostre país.

La mostra constarà de dos passis al cinema Foment, els dies 6 i 13 de juny, i un concurs de fotografia a Instagram.

Dia 13 de juny

  • 20 h Presentació de la mostra
  • 20.10 h Visionat del documental Amazigh, 4.167, d’Eduard Jornet i Alícia Almiñana. Catalunya, 2017. 50 min.

El Jamal i el Hamid són dos joves amazics que viuen a la vall de l’Imlil, prop del Toubkal, i participaran per primer cop a la cursa ultra trail que se celebra cada any a la zona. Apadrinats per l’Eduard Jornet els seguirem abans, durant i després de la cursa, en què coneixerem els costums i tradicions del seu poble berber, a més dels seus somnis i anhels. Viurem la cursa també de la mà d’altres protagonistes, ja siguin organitzadors, corredors, voluntaris… tot un univers al voltant d’una cursa en terreny amazic on el cim més alt arriba als 4.167 metres.

21 h Taula rodona: Les curses d’ultra trail, amb Miquel Banchs (moderador), Eduard Jornet (director), Jordi Rodríguez (patrocinador), Mario Lloret (metge esportiu), Jessed Hernández (corredor), Pol Capell (corredor) i Oriol Juan (corredor).

Entrada gratuïta fent una donació d’algun dels següents productes: oli, llet, llegums cuits, sucre o diners, que aniran destinats a Càritas.

Ho organitzen: Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i Unió Excursionista de Catalunya de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Cinema
Data
Dijous, 13-6-19
Hora
20:00
Adreça
Foment Mataroni. C/ Nou, 11

Deixa un comentari