El so de la llum: una experiència visual i sonora. Un diàleg entre l’arquitectura de Gaudí i la música de Mompou.

Descobreixen els sorprenents vincles entre els dos creadors, tant en la concepció de l’art com en les fonts d’inspiració. La trobada Adolf Pla i Marc Llimargas propicia un diàleg a l’entorn dels elements creatius compartits per Mompou i Gaudí.

El so de la llum un concert del pianista Adolf Pla que presenta imatges tractades digitalment desenvolupades en sincronia amb les creacions de Frederic Mompou interpretades en directe. Les dues expressions artístiques es manifesten en un diàleg subtil entre plasticitat i sonoritat, compenetrant les proporcions de l’espai en l’esdeveniment temporal.

L’espectacle proposa alhora una selecció d’imatges captades pel fotògraf i erudit de l’obra de Gaudí, Marc Llimargas, que recullen les construccions més emblemàtiques de l’arquitecte català. Les imatges sobre les quals es construeix tot el moviment visual capten l’essència simbòlica i espiritual de Gaudí a través dels detalls, les formes i la llum. Aquestes imatges han estat tractades per ser integrades rítmicament i conceptualment en el conjunt de la interpretació musical.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
Dissabte, 20-7-19
Hora
19:30
Preu
Taq. 10 €. Ant. 8 €
Adreça
Sala Roser Carrau. Espai Cultural Can Bisa. C/ de Monserrat, 8

Deixa un comentari