Projecció de la pel·lícula La llibreria.

19 d’abril, a les 20.30 h – 4,5 €. Teatre Principal. La llibreria, d’Isabel Coixet, narra la història d’una dona decidida a obrir una llibreria en un petit poble d’Anglaterra. Les seves il·lusions ensopegaran amb una gran dama que domina la vida dels seus conciutadans. Dotze nominacions als Premis Goya 2018, tres nominacions als Premis Feroz 2018 i nominació a la millor pel·lícula dels Premis Forqué. Ho organitza Badalona Cultura.

Sant Jordi a l’Espai Betúlia.

21 d’abril, 12 h. Plaça de Pompeu Fabra. Inauguració de la Ruta literària Pompeu Fabra. Cal inscripció prèvia presencial a l’Espai Betúlia.

23 d’abril, a les 11 h i a les 17 h. Espai Betúlia. Ruta literària guiada pels espais de la ciutat de Badalona on va transcórrer la vida de Pompeu Fabra, el «mestre Fabra», com l’anomenaven els badalonins.

Punt de trobada: Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47). Cal inscripció prèvia presencial a l’Espai Betúlia. Places limitades. Activitat gratuïta. Més informació: 93 464 62 55 – espaibetulia.cat.

Festa de Sant Jordi a Bufalà

22 d’abril, de les 11 a les 14 h. Parc de Can Barriga (av. de Martí Pujol). Tallers per a infants i adults, dels quals destaquem el Taller de grafits i el Tastacontes. Més informació a www.avvbufala.org. Ho organitza: AVV Bufalà.

Comèdia Musical

22 d’abril, a les 18.30 h – 10 €. Teatre Principal. Urinetown és una comèdia musical. Satiritza el capitalisme, la irresponsa bilitat social, el populisme, la burocràcia, les empreses i la política en ciutats petites. La trama, poc convencional, trencarà les expectatives del públic d’un final feliç. Ho organitza: Aspanin. Hi col·labora: Orfeó Badaloní.

Ballada de Sant Jordi

28 d’abril, a les 21 h – 8 € (6 € socis). Teatre Zorrilla. L’Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní celebrarà la seva actuació més important de l’any. La vetllada comptarà amb la participació de tots els grups que componen l’Esbart: des dels més petits de l’escola de dansa fins als més veterans del cos de dansa, passant per la participació del grup de mares de l’Esbart. Ho organitza: Esbart Sant Jordi – Orfeó Badaloní.

XXXIX Fira del llibre

Dies 21, 22 i 23 d’abril, tot el dia. Plaça de la Vila. Estands de les llibreries Abacus, Fènix, Re-Read, Saltamartí, El Full i P-Books.

Diumenge 22 d’abril, a les 18 h. Plaça de la Vila. Signatura de llibres. Signaran les seves obres: Claudi Mans,100 preguntes de química quotidiana. David Gómez, A la llum d’una espelma. Eva Santana, Misteri a l’hospital, quin sidral! / Sóc un porquet / Quina pinta! / L’Oriol es fa youtuber. Facu Fernández, Recuerdos Badalona. Francesc Cabiró, Finestra fotogràfica. Jordi Balaguer, Hanani: búsqueda de Ran. Jordi Font, L’herència japonesa. Jordi Matamoros, La biblia aria. Julià de Jòdar, Els vulnerables. Lluís Rueda, Paradoja en Renfield Street. Manuel Brugarolas, Les altres troianes. Maria S. Dauder, Las altas capacidades en la escuela inclusiva. Mercè Canals (il·lustradora), Contes de sempre per somiar / La llegenda de Sant Jordi / La ventafocs /Patufet / No em dic Caputxeta! Paco Fanés, Quan els llops es trenquen. París Yolanda, Me conformo con un para siempre. Rodolfo del Hoyo, Reconstruccions. Ruben Montaña, Una setmana endimoniada / La maranyota. Sílvia Soler, Rellotges de sol. Susanna Rafart, La fugida d’Urània. Toni Cotet, Somnis i carrers. Toni Sans, La maranyota. Valentí Soler, Badalona, finestral d’un temps. Viktor Lamb, Cazador de inmortales.

Sant Jordi a l’Escorxador

21 d’abril, d’11 a 17 h. Centre Cultural l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n). Activitats de lleure, tallers, mercat solidari i artesania. Ho organitza: La Rotllana.

Biblioteques de Badalona

23 d’abril, durant tot el dia Francesc Layret/Teatre Principal. Tallers de manualitats de Sant Jordi. A partir de les 17.30 h: Narració del conte Nina i els aspanens, a càrrec d’ASPANIN, amb la participació de Georgina Puig. Narració de Dos contes sense dracs, a càrrec de la directora de la Biblioteca Canyadó i Casagemes: • Caca de vacaTralalí ¡Nos vamos a dormir!

VII Fira de Sant Jordi

23 d’abril, tot el dia. Carrer de Francesc Layret. La cultura serà la protagonista d’una de les jornades festives més importants que se celebren al nostre país. Hi trobareu una mostra de les entitats de cultura popular catalana amb activitats diverses i adreçades a tots els públics, parades de llibres, flors i altres productes singulars relacionats amb els símbols de la diada, així com entitats de caràcter solidari.

Sant Jordi a Sant Roc

23 d’abril. Teatre Blas Infante. De 10 a 13 h. Jocs florals, actuacions artístiques dels alumnes I lliurament de premis als alumnes de secundària.

Plaça de Sant Elies. De 10 a 13 h. Paradetes de llibres i lliurament de premis dels Jocs Florals als alumnes de primària. A les 10 h i a les 11 h. Espectacle de Sant Jordi.

Biblioteca i Centre Cívic de Sant Roc. De 10 a 13 h. Portes obertes amb activitats dirigides: • Visites guiades a l’exposició Coneguem els forjadors de la festa • Racó dels contes interculturals • Taller de Sant Jordi.

Plaça de Sant Elies. 17.30 h. Salves d’inici de festa amb els Miquelets de Badalona – Colla Trabucaire. 18 h. Ball de sardanes amb Badalona Sardanista. Durant tota la tarda. Tallers de cultura popular tradicional badalonina: com portar elements festius (capgrossos), aprendre a posar-se la faixa i a fer balls tradicionals. Jocs sobre l’imaginari festiu de la ciutat: Endevina qui és! Memoritza i Forjaclosques. Altres tallers i paradetes a càrrec de diferents entitats de la zona i dirigides a tots els públics.

Ho organitza: Comissió Sant Jordi a Sant Roc

Sant Jordi a la Salut Alta

23 d’abril, de 17 a 19 h. Plaça d’Antonio Machado. Tallers per a infants i famílies.

Ho organitza PDC La Salut – Llefià i entitats del territori.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Cinema Festes Fira Infantil L'hora del conte Música Taller Teatre i Dansa
Data
dijous, 19-4-18
dilluns, 23-4-18
Adreça
Diversos indrets

Deixa un comentari